Online Consulten

Er is ook een mogelijkheid om online onze consulten te laten doorgaan.

Voordeel bij deze online consulten is dat je je niet hoeft te verplaatsten en dat we ook meer mogelijkheden hebben om contactmomenten in te plannen. Online kan met FaceTime, WhatsApp of Zoom.

Verschillend met de consulten in de praktijk is dat we geen wegingen kunnen doen op de Tanita weegschaal en dus geen volledige lichaamsanalyse kunnen doen. Hierbij ben jij dan zelf voorzien van een degelijke personenweegschaal en een meetlint. Samen gaan we dit dan opmeten en bespreken.

Wanneer jij beslist om aan je gezondheid – leefstijl te gaan werken stuur ik je online een vragenlijst door. Jij vult deze zo correct en volledig mogelijk in. Het is heel belangrijk dat ik een duidelijk beeld kan krijgen van jouw leefwijze. Iedereen is trouwens anders en dan probeer ik ook zo concreet mogelijk, binnen jouw manier van leven, een duidelijk en haalbaar plan voor jou persoonlijk op te maken.

Voor het opmaken van het plan betaal je 55€ – voor een duoplan (2 personen) 75€

Eens alle info is opgemaakt hebben we dan onze eerste online consult. Voor een online consult betaal je 20€ – voor een duoconsult 30€. Het eerste consult duurt ongeveer 45 min. De opvolgconsulten ongeveer 30 min.

Bij het eerste consult bespreek ik samen met jou je weekplanning. Ik stuur je vooraf alle info door; het weekplan, een receptenbundel, informatiebundel rond de de nieuwe voedingsdriehoek, een overzichtslijst per controle.

Betalingen gebeuren telkens per overschrijving. Bij ieder consult ontvang je een betaalbewijs met de nodige info.