Lezingen – Workshops

Lezingen

Ik geef lezingen over gezonde voeding en leefstijl voor zowel bedrijven, scholen als verenigingen. In deze overtuiging dat gezond eten, sport en slaap wel degelijk belangrijk zijn voor onze prestaties zowel op het werk als binnen het gezin.  Afhankelijk van jullie interesses en voorkeuren bekijk ik graag de mogelijkheden samen met jullie.

Bij deze uiteenzetting bespreken we de basisprincipes van gezonde voeding of werken we rond een specifiek thema. Wat eet je best dagelijks, in welke hoeveelheden, en wat kan je beter vermijden, …? Na deze lezing weet jij precies wat goed voor je is en kan je geleidelijk aan je leefstijl gaan aanpassen met praktische tips.

Kostprijs hiervoor wordt bepaald aan de hand van de duur van de lezing, de afstand ….

Workshops

Ik organiseer ook workshops voor particulieren en bedrijven. Workshops zijn meer persoonsgericht en gaan vaak door in kleine groepjes zodat we op deze manier echt zelf aan de slag kunnen.

Hieronder vinden jullie de planning voor het najaar 2024 die doorgaan in Bio Boutique, Fostierlaan 13, 9600 Ronse 

20/03/2024 Marijke Neyt: gezonde cellen – gezond lichaam (19u)

16/04/2024 Geert Verhelst: De meerwaarde van biologischce voeding + salvestrolen maken biologische voeding onmisbaar in de preventie van en ondersteuning bij kanker (19u)

16/05/2024 Anneleen Vyls : Het correct lezen van een voedingsetiket (20u)

De deelnameprijs voor de workshops /lezingen is 10€ per persoon

De avond van de lezing of workshop krijgt je 10% op alle aankopen. 

Inschrijven kan in de winkel zelf of via anneleen.vyls@nutri-coach.be

Wil je een workshop organiseren binnen jouw organisatie of bedrijf dan wordt ook hier de prijs bepaald afhankelijk van duur van de workshop, de afstand, aantal deelnemers, …