Lezingen – Workshops

Lezingen

Ik geef lezingen over gezonde voeding en leefstijl voor zowel bedrijven, scholen als verenigingen. In deze overtuiging dat gezond eten, sport en slaap wel degelijk belangrijk zijn voor onze prestaties zowel op het werk als binnen het gezin.  Afhankelijk van jullie interesses en voorkeuren bekijk ik graag de mogelijkheden samen met jullie.

Bij deze uiteenzetting bespreken we de basisprincipes van gezonde voeding of werken we rond een specifiek thema. Wat eet je best dagelijks, in welke hoeveelheden, en wat kan je beter vermijden, …? Na deze lezing weet jij precies wat goed voor je is en kan je geleidelijk aan je leefstijl gaan aanpassen met praktische tips.

Opvolging nadien is dan ook altijd een aanrader. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks op het bedrijf zelf of in de praktijk.

Kostprijs hiervoor wordt bepaald aan de hand van de duur van de lezing, de afstand ….

Workshops

Ik organiseer ook workshops voor particulieren en bedrijven. Workshops zijn meer persoonsgericht en gaan vaak door in kleine groepjes zodat we op deze manier echt zelf aan de slag kunnen.

Hieronder vinden jullie de planning voor het najaar 2019 die doorgaan in de praktijk.

De deelnameprijs voor de workshops is 10€ per persoon.

Wil je een workshop organiseren binnen je organisatie of bedrijf dan wordt ook hier de prijs bepaald afhankelijk van duur van de workshop, de afstand, aantal deelnemers, …